CHINA 14-DAAGSE PRIVÉ RONDREIS is een ervaring voor je leven!

Ga mee op een uitgebreide citytrip door drie fantastische steden, Beijing, Shanghai en Hong Kong!
Je vliegt als eerst naar Beijing, de stad van de grote muur en de verborgen Stad. Het Plein van de Hemelse Vrede en natuurlijk de Peking Eend! Vervolgens reis je per expresstrein naar Shanghai. Dit is een vakantie die je niet snel meer zal vergeten.

CHINA 14-DAAGSE PRIVÉ RONDREIS

Deze veelzijdige havenstad heeft hypermoderne architectuur aan de ene kant en overblijfselen uit het indrukwekkende verleden aan de andere kant.

Tot slot stap je op het vliegtuig naar de wereldstad Hong Kong, hier vloeien Chinese tradities samen met wolkenkrabbers, neonverlichting en gigantische winkelstraten.


Comfortabele, centraal gelegen hotels.
Je verblijft tijdens deze reis in comfortabele hotels, inclusief ontbijt en met de belangrijkste bezienswaardigheden en het openbaar vervoer binnen bereik.
 
Tijdens het verblijf zijn een aantal activiteiten al inbegrepen in de reissom. Zo breng je een bezoek aan de Grote Muur en de Verboden Stad in Beijing, maak je een stadstour in Shanghai en kun je genieten van het prachtige uitzicht vanaf Victoria Peak in Hong Kong. Tijdens deze activiteiten word je begeleid door een Engelssprekende gids.
 
Vervoer
Bij aankomst op de luchthaven of het treinstation word je door een vertegenwoordiger van onze lokale partner opgewacht en naar het hotel gebracht.

Uiteraard zorgen zij er ook voor dat je weer op tijd op de luchthaven en/of treinstation bent voor de doorreis. Je hoeft alleen maar te genieten, de rest is al geregeld! Boek vandaag nog deze heerlijke 14-DAAGSE PRIVÉ RONDREIS naar China en geniet van al het moois China te bieden heeft.