Ga voor een heerlijke stedentrip Kopenhagen en laat je verleiden door de mooiste hoofdstad van Scandinavië! Deze mooie stad heeft voor iedereen wel iets te bieden. Kronkelende straatjes in de oude binnenstad met prachtige koninklijke paleizen en een groot aantal architectonische hoogstandjes. Ga lekker winkelen en ga voor het wereldberoemde Deens Design, bewonder de Klein Zeemeermin en neem plaats op een heerlijk terrasje in de pittoreske haven. Spring op de fiets en ontdek het zelf tijdens een citytrip Kopenhagen!

DE HAVEN NYHAVN

De mooie en gezellige haven van Kopenhagen wordt gekenmerkt door veel mooie voorgevels in de kleuren van oude panden aan de gezellige kade. Sommige huizen zijn zelfs meer dan 300 jaar oud! Op warme dagen zitten de terrasjes helemaal vol met mensen die genieten van een hapje en een drankje. Ooit had de haven een slechte reputatie van luidruchtige bars en zeelieden, tegenwoordig is het er zien en gezien worden.

PALEIS ROSENBORG

Het paleis Rosenborg staat in het centrum van Kopenhagen. Deze ooit koninklijke residentie is inmiddels opengesteld voor publiek. Je vindt er de kroonjuwelen van het koningshuis, schilderkunst en andere objecten uit de geschiedenis. Regelmatig worden er verschillende tentoonstellingen gehouden. In de prachtige tuin rondom dit kasteel kom je even helemaal tot rust