Een heerlijke stedentrip Barcelona

Barcelona is een geweldige stad om een paar dagen te verblijven voor een heerlijke stedentrip.

Het is er in de zomer bijna altijd mooi weer en de stad is prachtig. Er is enorm veel te doen in de bruisende stad, en de mooie straten. Als voetbalfan mag je een bezoek aan het beroemde Camp Nou natuurlijk niet overslaan! Je kunt dan kiezen voor een mooie tour. En misschien zelfs het bezoeken van de training van de grote sterren Lionel Messi en Frenkie de Jong.

Iets wat je ook zeker bezocht moet hebben is de Sagrada Familia dus schrijf dat vast op 😉 In Barcelona vind je een bijzondere architectuur, een super goed uitgaansleven en zeker ook heel belangrijk is natuurlijk goed eten! Barcelona is een heel goed grote stad en er is voor iedereen wel wat te doen.

Het is verstandig om een hotel of appartement te boeken dat redelijk centraal is zodat je veel te voet kunt doen. Een taxi is in Barcelona vrij prijzig, maar als je dit combineert met de metro en veel te voet dan is dit uitstekend te doen.  Heb je een strakke planning voor je stedentrip en wil je toch een groot deel van de stad zien? Boek dan een trip met de Barcelona City Tour bus of de Hop-on Hop-off bus.

Op een tropische dag sla je het winkelen lekker over en ga je genieten op het mooie strand met een heerlijke lunch op de boulevard. In de avond kun je dit nog is doen maar dan voor het diner in de bruisende stad waar je zeer goede restaurants zult vinden.

Een plek waar je echt kan genieten van een geweldig uitzicht over de mooie stad is de berg van Tibidabo. Dus mocht je tijd hebben dan is dit zeker een aanrader. 

Als je deze heerlijke stedentrip gaat maken dan zouden wij het leuk vinden als je ons jouw reisverhaal stuurt.