Vakantie Portugal

Dit land heeft een mediterraan klimaat, en het zuiden van het land is het ongeveer het hele jaar door droog en heerlijk zonnig weer met in de zomermaanden vaak wel 12 uur zon per dag. Het klimaat zorgt dan ook gegarandeerd voor een heerlijke vakantie in Portugal.

Ook in de winter is het hier heerlijk vertoeven met heerlijke temperaturen. Hier vind je ook een prachtige rijke cultuur en de mooiste stranden van Europa. Er is altijd wel een plekje aan de 800 kilometer lange kust dat bij jouw wensen past. Voor prachtig gouden stranden strijk je neer op een zonnig plekje aan de kust.

De bevolking houd van lekker eten en drinken. In veel dorpjes kun je in de middag lekker lunchen tussen 12:30 en 14:30 en in de avond dineren vanaf 19:30.

Adriana Beach Club

Een fijne kamer in een ruim opgezet park met een keurig aangelegde tuin. Bij dit hotel aan de Algarve is het zorgeloos genieten.

In dit All Inclusive resort denken ze aan alles, een geweldig buitenzwembad en uiteraard ook een binnenbad voor als de zon zich van haar minder goede kant laat zien met shows en heerlijke buffetten. 

Iets meer zien van deze bestemming? De gratis shuttleservice rijdt naar Albufeira, de plek om de typisch Portugese Kip Piri Piri te proeven. Bij thuiskomst pak je nog even de laatste show van het entertainment programma mee. 

Pestana Dom João

Je strekt je nog eens lekker uit op het ligbed. Je laat je blik dwalen over de Atlantische Oceaan en het brede strand. Pestana Dom João ligt vlak achter je, in een grote groene tuin met palmbomen en zwembaden. Heerlijk, zo’n luxe hotel of bungalow zonder grote groepen toeristen. Alvor, van oudsher een vissersdorp, ligt op loopafstand. Hier slenter je door de gezellige haven en over de nieuwe boulevard.

Bestel een koel drankje op een terras en proef de vangst van de dag in een visrestaurant. Dit is misschien wel Portugal op zijn best!

Voor deze bestemming is er verder een uitgebreide keuze aan hotel en appartementen. Genoeg te vinden dus voor jongeren maar ook voor het gezin.