Over ons

A Few Words About​

Bookingeasy

Leuk dat je op onze website bent gekomen, graag vertellen we je meer over de mensen achter Bookingeasy.nl

travel-img-01

Mijn naam is Eliza, een groot reisfanaat en moeder van 3 dochters.

Reizen heeft van kleins af aan al mijn interesse gehad, wanneer vriendjes buiten aan het spelen waren was ik door de reisgidsen van mijn ouders aan het bladeren. Altijd op zoek naar mooie foto's en verhalen van wereldreizigers. Ik wist op jonge leeftijd al dat ik hier iets mee wilde doen, niet wetende dat ik anno 2022 een goed lopende reisorganisatie bezit. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken, iets waar ik mezelf nog dagelijks voor moet knijpen.

In mijn dagelijkse werk hoor ik veel verschillende verhalen en moet ik onze klanten informeren over verschillende landen en bijbehorende culturen. Tijdens deze gesprekken viel het mij op dat men vaak nog veel vragen heeft over bepaalde landen. Om deze reden ben ik in 2022 de website www.bookingeasy.nl begonnen, met als doel om de bezoekers van waardevolle informatie te voorzien over alles wat betrekking heeft tot reizen.

Zo probeer ik over populaire bestemmingen te schrijven, deel ik mijn eigen reiservaringen maar is het ook mogelijk om verhalen op deze website te delen van reisgenoten. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Missie en visie

Onze missie is om onze websitebezoekers van waardefolle informatie te voorzien, zonder winstoogmerk. Alle informatie dat wij op deze website delen is geheel onafhankelijk en gebaseerd op ervaringen van zowel onszelf als reis liefhebbers.

Heb je vragen over onze website of over bepaalde reisgerelateerde vraagstukken? Neem contact op!