Center Parcs vakantie is puur genieten.

Vakantie vieren en onbezorgd genieten, dichtbij huis? Dat zit wel goed met het gevarieerde en vernieuwde aanbod. Een vakantie Center Parcs heeft flexibele boekingsvoorwaarden en uiteraard ook veiligheidsmaatregelen.

Maak de mooiste herinneringen in een groene en veilige omgeving en voel je welkom in je nieuwe thuis bij Center Parcs!

De 25 vakantieparken hebben allemaal iets unieks te bieden. Regen of zonneschijn, voor jong of oud, er valt altijd iets nieuws te beleven. 

Doe samen de leukste dingen. Binnen en buiten, dus het weer speelt geen rol. In elk park van Center parcs vind je een ruim aanbod van activiteiten. Inspannend en ontspannend, op water en tussen de bomen. En er is altijd iets nieuws te beleven!

Op vakantie in Nederland en tegelijkertijd een gevoel van thuis midden in de natuur. Er is altijd een cottagetype en luxeniveau dat perfect bij jouw vakantieplannen past.

Bijzondere accommodaties

Woonboten, Boomhuizen, Jungle Cabana’s en cottages met een speciaal thema: als je kiest voor een Bijzondere accommodatie, kom je zeker met unieke vakantieverhalen thuis.

Hotelkamers / Appartementen

In sommige parken vind je appartementen of hotelkamers. Appartementen, met dezelfde voordelen van een cottage maar dan compacter. En hotelkamers, centraal gelegen met hotelservices en ontbijtbuffet.

Een cottage van Center Parcs is niet zomaar een vakantiehuis. Alle accommodaties liggen midden in de natuur en zijn compleet ingericht. Perfect voor een gezellig verblijf met familie of vrienden. Kies het luxeniveau dat bij je past, of maak je vakantie extra bijzonder in een speciale accommodatie.

Er is dus voor iedereen wel wat te vinden voor een vakantie Center Parcs