Een ontspannen vakantie in Nederland

Uw eigen vakantiewoning, villa of bungalow huren in Nederland? Weg uit de stad, dicht bij de natuur, eigen regels en dichtbij huis? Kortom een perfecte vakantie met het gezin? Bekijk dan de mogelijkheden voor een gezellige bungalow.

De mooiste vakantiewoningen waar u gezond en veilig met uw gezin van een heerlijke vakantie kunt genieten.

Wat dacht u van u Last-minute op vakantie in u eigen vakantiehuisje in Nederland en genieten van zon & zee in Zeeland? Bekijk dan de deals voor het huren van een bungalow in Nederland.

Alle villa’s, bungalow’s en chalets staan afgezonderd, in de natuur en worden zeer goed gereinigd. Geniet van een weekendje weg in België van de ongerepte natuur van de Ardennen of het mooie Duitsland.

Wij helpen u graag bij het zoeken van een bijzondere bestemming.

Kwaliteit & flexibiliteit staat centraal en kunt u natuurlijk altijd flexibel omboeken. Zoek en selecteer naar wens, boek uw gewenste vakantieverblijf en vergeet niet: Enjoy every moment!

Kijk hier voor een mooie bungalow

bungalow huren Nederland
bungalow huren Nederland
bungalow huren Nederland

Je kunt hier niet vroeg genoeg mee zijn

Het grootste deel van het jaar zit er al bijna op en het einde van het jaar is er voor je het weet.

Het einde van het jaar vieren in een heerlijk vakantiehuis met Oud en Nieuw geven u alle ruimte voor een plezierige eindejaarsvakantie. In je eigen omgeving met familie of een gezellige vriendengroep ontspannen in de natuur of misschien wel de bergen? Het aanbod van vakantieacommodaties is heel ruim en u kunt kiezen uit groot of klein wat u maar wenst.

In steeds meer steden in Frankrijk, Duitsland, Polen en Nederland en andere landen worden prachtige Kerstmarkten georganiseerd met lekker eten en een gezellige kerstversiering, gluhwein en alles wat bij een kerstmarkt hoort. Als u een vakantiehuis kiest voor Oud en Nieuw dan kunt u zonder zorgen deze Kerstmarkt bezoeken en de stad ontdekken.