Heerlijke kamperen in Nederland of elders in Europa. Een zomervakantie boeken voor de camping doe je natuurlijk bij de ANWB.

Lekker buiten genieten met veel vrijheid en heel veel groen!

Dit doe je natuurlijk vertrouwd bij ANWB camping.

Vlakbij een groot natuurgebied ligt deze rustige en groene camping. Er is keuze uit staanplaatsen met veel schaduw en privacy door bomen en hagen of een zonnige plek op een open terrein met struikjes als afscheiding. Een zandstrand ligt op 400 m, maar zwemplezier heb je ook op de camping met een sfeervol zwembad voorzien van een waterglijbaan en een kleuterbad. Voor de fietser en wandelaar liggen er diverse fiets- en wandelpaden.

 

 

De natuurcamping ligt aan het meer Lillsjön waarin gezwommen kan worden en in het bos aan de rand van het dorp. De staanplaatsen liggen op gras en zijn deels afgebakend. Er zijn ook 2 hostels voor kort verblijf. De camping streeft naar duurzaamheid en doet aan afvalscheiding en werkt met biologisch afbreekbare middelen. Vanaf de camping zijn tal van kano- en wandelroutes. In de huiskamer kun iets drinken en gezellig een spelletje doen. De camping ademt een sfeer van rust, eenvoud en warmte uit.

 

Park Drentheland ligt beschut tussen de bomen, direct aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold.

Voor de paardenliefhebbers is er een pensionstalling met weidegang bij de camping aanwezig. De camping is een goede uitvalsbasis voor het maken van wandel-, fiets- en paardrijtochten. Op korte afstand zijn meerdere uitstapjes te maken voor jong en oud.

 

Er is dus voor iedereen wel een camping te vinden bij de ANWB voor het gezin en ook voor jongeren.

 

Deals Nederland