Een prachtige vakantie door China.

Een vakantie in de vorm van een rondreis door China is fantastisch. Waarom? China is het land van de tegenstellingen. Zo reis van je van het moderne Shanghai naar het platteland met de oude tradities. Fietsen door de rijstvelden is bijvoorbeeld een geweldige beleving. Na een mooie rondreis door China kom je gegarandeerd thuis met tientallen verhalen over de cultuur, de mensen, de manier van leven en de ontelbare indrukken die je in dit land opdoet.

Een prachtige en aantrekkelijk geprijsde vakantie met een rondreis door China met net iets meer tijd om van de belangrijkste plaatsen te genieten. Voorheen heette deze reis de Jasmijn & Bloesem groepsrondreis. We bezoeken onder andere de wereldstad Sjanghai, de (volgens Chinezen) Hemel op Aarde, hangzhou  en het Terracotta Leger!

Tevens gaan we naar het eeuwenoude en traditionele waterdorp Wuzhen, waar we in een bijzonder hotel overnachten. Nieuw in 2020 is dat we een overnachting in het even ten noorden van Beijng gelegen waterdorp Gubei hebben, vanwaar we een prachtig zicht op de Grote Muur hebben!

vakantie China


Onze reisleiders weten alles over China en maken er een geweldige reis van. Reisleider Esther zegt: “Een van de mooiste belevenissen is het bezoek aan de Chinese Muur, oftewel The Great Wall. Veel mensen gaan ervan uit dat je bij deze toeristische trekpleister over de hoofden heen zou moeten lopen. Meestal blijkt het tegengestelde waar.

Wij gaan redelijk vroeg in ochtend met de cabinelift omhoog. Vanaf 2020 gaan we naar een nóg iets minder toeristisch deel van de Muur. Als je dan op de Muur komt, is het enige wat je ziet ook echt de muur.


Comfortabele, centraal gelegen hotels

Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijven we in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. In Wuzhen kijkt het hotel bijvoorbeeld uit over het Grand Canal. Vanuit de bar kun je met een drankje in de hand genieten van dit uitzicht.

Wil je meer lezen over deze prachtige vakantie China? Bekijk dan alle mogelijkheden.