Wil jij deze zomer er even tussenuit en jezelf omgeven met natuur? Dan is een goedkope autovakantie in Oostenrijk natuurlijk ideaal voor jou! Want zodra hier de sneeuw verdwenen is, leent het prachtige berglandschap zich uitstekend voor zowel een actieve als een ontspannen vakantie. Dit moet je zeker één keer hebben meegemaakt.

Geniet van de meest adembenemende uitzichten tijdens jouw wandeling of leuke fietstocht in de bergen en neem een verfrissende duik in het heldere water van een van de vele mooie bergmeren. Naast zwemmen kun je hier ook genieten van het windsurfen, kanoën of zelfs zeilen! Voor de echte actievelingen is een vakantie in Oostenrijk natuurlijk dus helemaal ideaal. Met een autovakantie door Oostenrijk zie je dus de meest prachtige stukken natuur en natuurlijk ook dorpjes waar je heerlijk even kunt genieten van een lunch of diner.

Naast de Alpen moet je natuurlijk ook Wenen bezocht hebben. De hoofdstad van Oostenrijk is natuurlijk bij iedereen wel wereldberoemd om zijn klassieke muziek, Mozart, Beethoven en keizerin Sissi. Hierover is dan ook veel te vinden in deze prachtige stad. Je vind er dus veel oude maar ook nieuwe gebouwen waardoor er een mooi mix ontstaat.  De meest bijzondere bezienswaardigheden zijn Schloss Schönbrunn een paleis met Sissi museum, Tiergarten Schönbrunn oudste dierentuin, MuseumQuartier en het Weense Staatsopera. Stephansdom is de grootste kathedraal van Wenen en de zetel van de aartsbisschop van Oostenrijk. Met 107 meter aan lengte en 34 meter breedte is dit een zeer groot bouwwerk te noemen. Deze kathedraal zal daarom zeker indruk maken met zijn architectuur.

Met de autovakanties via Bookingeasy vind je zeker een geschikte vakantie die bij jou past. Ontdek het aanbod en boek snel jouw perfecte vakantie in Oostenrijk.