Weekendje of 4 dagen in de historische kuurstad Aachen incl. ontbijt!

Heerlijke weekendje Aachen is de meest westelijke grote stad van Duitsland en ligt direct aan het grensgebied met Nederland en België. Een ideaal vertrek punt voor leuke uitstapjes en de natuur! Huur een fiets of neem je eigen fiets mee.

De landelijke omgeving van Aachen beschikt over maar liefst 240 km aan wandel- en fietsroutes. Maak een mooie fietstocht naar de natuurgebieden de Eifel en de hoge vennen of fiets de Waterburchten-route in de stedendriehoek Aken, Keulen en Bonn. Geniet onderweg van alle rust en ruimte en adembenemende natuur. Aachen staat bekend om zijn zwavelhoudende warmwaterbronnen. In het warme water zouden waardevolle mineralen zitten die goed zijn tegen veel kwalen, er zijn maar liefst 25 bronnen in Aachen te vinden. Voor bezienswaardigheden ben je in Aachen ook aan het juiste adres. De Dom van Aachen, het historische Stadhuis en de Elisenbrunnen zijn slechts drie van de meest bekende bezienswaardigheden van de stad. De mooie grote steden Keulen (95 km), Düsseldorf (82km) en Bonn (94km), maar ook Valkenburg en Maastricht zijn gezellige plaatsen om te bezoeken en allemaal goed te doen met de auto.

Daarom is dit een goede deal
2 of 3 overnachtingen
Ontvangst met een welkomstdrankje
2 of 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
In de omgeving zijn een tal van wandel- en fietsroutes
Neem je eigen fiets mee of huur een fiets in de omgeving
Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Tip: Breng een bezoek aan het drielandenpunt