FLASHDEAL ⚡ 4 dagen in een 4*-Van der Valk Hotel in Ridderkerk bij Kinderdijk, Rotterdam en Dordrecht
Het mooie 4*-Van der Valk Hotel Rotterdam – Ridderkerk ligt vlak bij de rivieren de Noord en de Nieuwe Maas in Ridderkerk. Het centrum van Rotterdam bevindt zich op slechts 20 minuten rijden. In deze grote stad kom je diverse bezienswaardigheden zoals de Van Nelle Fabriek, de Erasmusbrug of het Maritiem Museum tegen. Winkelen kun je naar hartenlust in het centrum en voor een avondje uit kun je terecht bij de Rotterdamse Schouwburg. Als je je na alle drukte even wilt terugtrekken, vind je in recreatiegebieden de Oude Maas of De Biesbosch alle rust!

Let op! Deze deal is boekbaar t/m 21 augustus!
Daarom is dit een goede deal
3 overnachtingen
3 x uitgebreid ontbijtbuffet
Mogelijkheid fietsen te huren bij het hotel (tegen betaling)
Gratis gebruik van fietsenstalling bij het hotel
Hotel gelegen in de buurt van Rotterdam en de Biesbosch
Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Gratis parkeren bij het hotel
Tip: bezoek ook het Unesco Werelderfgoed molencomplex Kinderdijk