5 of 6 dagen in een luxe 4*-kasteelhotel in Noord-Brabant op ca. 8 km van Den Bosch incl. diner en ontbijt

Geniet van een 5- of 6-daagse vakantie in Noord-Brabant. Je hebt gegarandeerd een bijzonder verblijf in De Ruwenberg Hotel in Sint-Michielsgestel. Het hotel is namelijk gevestigd in een kasteel dat dateert uit de 14e eeuw. Maar er is meer! Ga de omgeving ontdekken en huur een fiets bij het hotel. Maak een historische ontdekkingstocht met de fietsroute linie 1629. Deze route voert je langs de belangrijkste plekken van ‘s-Hertogenbosch of maak een fietstocht door de natuur van de Bossche Broek. Onderweg kun je een stop maken bij de Zuiderplas, geniet van een picknick en een drankje op het strand of neem een duik in het water als je even wilt afkoelen. Voor een mooie wandeling kun je uitwaaien langs rivier de Dommel of verken de landgoederen Zegenwerp en Venrode. Voor een dagje winkelen breng je een bezoek aan de steden Tilburg en Eindhoven. Hou je meer van cultuur? Bezoek dan de Sint-Janskathedraal in ’s-Hertogenbosch of het Nationaal Monument Kamp in Vught.

Let op: je overnacht niet in het kasteel zelf, maar in de hotelvleugel van het kasteel.

Daarom is dit een goede deal
  • 4 of 5 overnachting in een Comfort Kamer
  • 4 of 5 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner t.w.v. €32,50 p.p.
  • Overnacht in een bijzonder 14e-eeuws kasteel
  • Fiets- en wandelroutes beschikbaar bij de receptie
  • Fietsen te huur bij de receptie van het hotel
  • Gratis gebruik van het zwembad
  • Gratis gebruik van de sportfaciliteiten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: Breng een bezoek aan beachclub aan de Zuiderplas