Verblijf een aantal dagen in het 4-sterren NH Hotel Leeuwenhorst bij het strand.

Dit mooie hotel is de ideale plek om er heerlijk op uit te gaan in de omgeving. Zo vind je hier het strand van Noordwijk aan Zee op korte afstand van het hotel. Huur een fiets bij het hotel enverken de duinen. Ook een bezoek aan Space Expo in Noordwijk is de moeite waard. Hier ontdek je meer over de ruimtevaart en alles wat daarbij komt kijken. De stad Leiden ligt op een half uurtje rijden. Hier vind je vele interessante bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld de Burcht. Vanuit de Burcht heb je een prachtig uitzicht over de stad. Maar ook Amsterdam, Den Haag en Haarlem zijn ideale steden voor een museumbezoek of een dagje shoppen

De mooie kamers van NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst zijn standaard uitgerust met een tv, minibar en een badkamer met een bad en/of douche, toilet en een föhn. Beach Bar is een gezellige plek voor een drankje. In Sportcafé Cheers kun je terecht om te biljarten, darten, bowlen of tafeltennis. De koks van Beach Bar, het à la carte restaurant, zorgen voor een geweldig uitgebreid diner. Hier worden wereldgerechten in een open keuken bereid die aan het seizoen worden aangepast. In North Beach, South Beach en Al Mar restaurants wordt het bekende NH Breakfast geserveerd. Alle faciliteiten van NH Conference Centre Leeuwenhorst bevinden zich onder één dak. Tegen betaling kun je een balletje gooien op de bowlingbaan of squashen op de squashbaan.