Wil jij zonder lang vliegen een heerlijk ontspannen vakantie beleven? Het Griekse Zakynthos ligt op slechts drie vlieguren van Amsterdam. Beland in een compleet andere wereld vol gezelligheid, zon, ontspanning, fantastische stranden en gastvrijheid.

Zakynthos behoort tot de Ionische Eilanden, een eilandengroep in de Ionische zee. Het ligt ten westen van het Griekse vasteland en is met een oppervlakte van 410 km² het twee na grootste eiland van deze groep. Alleen Kefalonia en Corfu zijn groter. Dit betekent niet dat je er minder te zien hebt. Integendeel. Een vakantie op Zakynthos is zonder twijfel veelzijdig!

Vakantie Griekenland is heerlijk genieten in het zuidoosten van Europa. Het land heeft een oppervlakte van ongeveer 132.000 km2 en is zelfs nog een stuk groter. Als je ook de Griekse zeeën erbij op telt dan is de oppervlakte van Griekenland net zo groot als die van Duitsland!

 

Een vakantie Griekenland word jaarlijks nog steeds bezocht door veel Nederlanders en is daarom nog steeds enorm populair als vakantieland in de zomer.

Het heerlijke eten en de mooie stranden maken Griekenland tot één van de populaire bestemmingen!

De Griekse eilanden Kreta, Rhodos, Kos en Zakynthos zijn plekken die jij zeker één keer bezocht zou moeten hebben vinden wij 🙂

Het vasteland is beeldschoon met veel historische bezienswaardigheden en een rijke historie.

Ontdek de mooiste stranden, prachtige bergdorpjes en baaitjes.

Ervaar de Griekse gastvrijheid, de Griekse keuken, ga wandelen in de natuur, lekker relaxen op een terrasje aan zee en geniet van de rust dat Griekenland heeft te bieden.

Kies één van de schitterende eilanden uit of het mooie Athene?

In totaal zijn er ongeveer 6000 eilanden op Griekenland waarvan er ongeveer 200 bewoont zijn.

Maak kennis met het meest culturele stukje van Kos tijdens een vakantie in Kos-Stad, de hoofdstad van het Griekse eiland Kos. De eerste bewoners streken hier al neer in de 3e eeuw voor Christus en je vindt er veel Romeinse en Turkse invloeden. Een stad om verliefd op te worden!