Authentieke dorpjes in de binnenlanden, steile rotsformaties, mooie baaitjes & prachtige stranden aan de kust én een bruisend uitgaansleven: het is niet verrassend dat Mallorca het meest bezochte eiland van de Balearen is. Bekijk de scherpe last minute deals Mallorca.

 

Luna & Park

Op een vakantie in het adults only Hotel Luna & Luna Park kun je lekker relaxn op het strand en ’s nachts stappen in de vele clubs van El Arenal. Uitrusten doe je vervolgens bij de zwembaden en in de restaurants van het driesterren hotel. En om het je nog wat relaxter te maken, kun je o.b.v. all inclusive verblijven. Lets go voor deze mooie last minute.

Hotel Luna & Luna Park bevind zich op ca. 200 m afstand van veel winkels en goede restaurants. Zin in een lekkere duik in zee? Het strand ligt op ca. 800 m. Stapliefhebbers vinden na ca. 15 minuten lopen diverse bars en clubs.

Tijdens een vakantie in Hotel Luna & Luna Park kun je verschillende activiteiten ondernemen. Ga bijv. naar het waterpark van El Arenal, ga shoppen en cultuur snuiven in Palma de Mallorca of bezoek Magaluf, waar het uitgaansleven nóg grootser is.

Kamers

De ca. 550 kamers van Hotel Luna & Luna Park zijn voorzien van o.a. een telefoon, airco, balkon of terras en een badkamer met bad of douche en toilet. Gebruik van kluisje en internet is tegen betaling. De superiorkamers zijn gerenoveerd van Hotel Luna & Luna Park.

Hotel Lively

Dit Adults Only appartementencomplex is perfect voor wie op zoek is naar een centraal gelegen hotel – dichtbij het strand en in een levendige omgeving. Met name jongeren zullen hier een geweldige vakantie hebben, met het feestgedruis van Magaluf niet ver weg.

Verzorging

logies en ontbijt

Goed om te weten

minimale leeftijd 18 jaar

Ligging

in levendige omgeving en strand op ca. 150 m

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte en receptie (24 uur)

 

Hotel Palladium

Ben jij toe aan een zonnige vakantie én wil je ook cultuursnuiven? Dan is Palma de Mallorca, de hoofdstad van het Spaanse eiland Mallorca, iets voor jou. Je vindt hier het viersterren Hotel Palladium, o.a. een sauna en fitnessruimte tot je beschikking. Daarnaast loop je binnen no time naar alle hoogtepunten van de stad!

Ligging & omgeving

In de directe omgeving van Hotel Palladium zijn diverse restaurants, bars en winkels te vinden. Cultuurliefhebbers kunnen terecht in een aantal musea en de stad telt diverse bezienswaardigheden. Ook de haven, op ca. 1,5 km van het hotel, is de moeite waard om te bezoeken. Wil je liever luieren onder de Spaanse zon? Op ca. 2,5 km van Hotel Palladium vind je het dichtstbijzijnde strand.