Appartementen Masaru ***

Algemeen

Toe aan een zonnige vakantie op Tenerife? Dan is Appartementen Masaru iets voor jou. Het driesterren complex in Puerto de la Cruz biedt o.a. een zwembad, kinderbad en restaurant. En je ontdekt binnen no time de rest van het eiland!

Ligging & omgeving

In de directe omgeving van Appartementen Masaru zijn tal van bars, restaurants en winkels te vinden. Het keienstrand van Puerto de la Cruz ligt op ca. 1 km van het complex. Hier kun je optimaal luieren onder de Spaanse zon! Dat kan ook bij het zwembadencomplex Lago Martianez, dat je naast het strand vindt.

Door een auto te huren of excursie te boeken kun je meer van Tenerife ontdekken tijdens een verblijf in Appartementen Masaru. Ga bijv. naar de hoofdstad Santa Cruz de Tenerife, waar je een flinke dosis cultuur kunt snuiven. Natuurliefhebbers bewonderen de grootste vulkaan van het eiland, El Teide.

Appartementen

De studio’s van Appartementen Masaru (ook wel eenkamerappartementen genoemd) zijn voorzien van o.a. een tv, huurkluisje, kitchenette met kookplaten, koelkastje en magnetron, gratis WiFi, balkon en een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Tweekamerappartementen (ook wel standaard appartementen genoemd) bieden als extra een aparte slaapkamer.

Verder is er voor Tenerife een ruime keuze aan hotels en appartementen voor het gezin en voor jongeren.