Continental Palace

Bij viersterrenhotel Hotel Continental Palace op het Griekse eiland Kos geniet je optimaal van de Griekse zon met dank aan het zwembad, de jacuzzi en het strand tegenover het hotel.

Kinderen vermaken zich er uitstekend door het aparte kinderbad en de speeltuin.

Hotel Continental Palace wordt slechts door een weg gescheiden van het strand. Hier zijn ligbedjes en parasols te huur. In de omgeving vind je verschillende bars, winkels, restaurants en supermarkten.

Op ca. 2 km van Hotel Continental Palace vind je het gezellige centrum van Kos-Stad.

Hier kun je terecht bij verschillende bezienswaardigheden, zoals het gouverneurspaleis, de Mandráki haven, de kerk Agia Paraskevi en de Johannietersburcht van waar je geniet van het mooie uitzicht over de stad. Daarnaast heeft Kos-Stad een bruisend nachtleven door de aanwezigheid van bars, terrasjes en restaurants.

De belangrijkste archeologische plaats van Kos, het Asklepieion van Kos, ligt op ca. 5 km van Hotel Continental Palace. Dit antieke sanatorium werd in 1902 ontdekt.

Vanaf hier kun je ver kijken; je ziet zelfs Turkije liggen. De geneeskrachtige thermobaden, Embros Thermae, liggen op ca. 10 km van Hotel Continental Palace. Het water dat uit de rotsen stroomt is bijna 50 graden warm en zou een geneeskrachtige werking hebben.

Atlantica Beach resort

Bij Atlantica Beach Resort Kos waan je je in een typisch Grieks dorpje met dank aan de witte huisjes in bungalowstijl. In de restaurants van dit viersterren hotel op Kos worden Griekse specialiteiten geserveerd en afkoeling vind je in een van de zwembaden. Je hebt daarnaast een ruime keuze aan sport-, kinder- en ontspanningsfaciliteiten.

Ideaal: vanuit de tuin van Atlantica Beach Resort Kos loop je zo het strand op. Voor gasten van het hotel zijn hier ligbedden, parasols en handdoeken aanwezig.

Op ca. 5 km van Atlantica Beach Resort Kos ligt het gezellige centrum van Kardemana. Hier vind je leuke winkeltjes, restaurants en bars. Bezoek ook het charmante haventje en maak kennis met het lokale leven.

Meer van Kos zien? We raden je aan om excursies te boeken of een auto te huren tijdens een verblijf in Atlantica Beach Resort Kos. Cultuurliefhebbers zijn aan het goede adres in de hoofdstad Kos-Stad, Tigaki is een fijne plek om een cocktail aan het strand te drinken en Paradise Beach is het ideale strand om een dagje te relaxen. Boek vandaag nog deze heerlijke Last minute Kos!

Hotel Junior Suites

Even helemaal tot rust komen onder de Griekse zon? Dat kan in het viersterren Kos Hotel Junior Suites op Kos. Dit hotel beschikt over alle faciliteiten voor een onbezorgde vakantie, zoals een zwembad, zonneterras en wellnesscentrum.

Dat wordt genieten!

Kos Hotel Junior Suites wordt slechts door een weg gescheiden van het strand. Het centrum van Kos-Stad ligt op ca. 1 km van het hotel. Hier zijn veel bars, restaurants, winkels én cultuur te vinden.

Kos-Stad beschikt over een rijke geschiedenis. Dit zie je terug in de historische gebouwen. Bij het plein van Eleftherias vind je zowel een moskee als een kerk, de straatjes eromheen worden ook wel old town genoemd. Nabij de haven vind je de ruïnes van de bekende Johannietersburcht. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de haven én de stad.

Meer zien tijdens een vakantie in Kos Hotel Junior Suites? Huur een auto (dit kan eenvoudig direct bij je boeking!

Genieten op Kos met een last minute!

Mag de zon, natuur & cultuur bij jou niet missen op deze last minute vakantie Kos? Kos heeft dit allemaal. De zon is er in overvloed, in de zomer tot wel twaalf uur per dag!

In Kos-Stad vind je verder een enorm aanbod aan cultuur. En met het grote aanbod aan stranden, een natuurreservaat en warmwaterbronnen komen ook natuurliefhebbers hier zeker niets te kort.

Hoewel Kos een van de bekendere Griekse eilanden is, is het zeker niet de grootste.

Als je het eiland vergelijkt met Kreta, Rhodos & Samos is het met maar nog geen 300 km² maar een klein eiland. Toch biedt het van oorsprong vulkanische eiland je genoeg voor een afwisselende vakantie.